Ons verhaal

Als Foodmaster Meerburcht Nieuw Vennep geloven we in eerlijke producten van een hoge kwaliteit. Onder meer door dit aan te bieden hebben we in de loop der jaren een trouwe klantenkring weten op te bouwen. Iets waar we echt trots op zijn.

Goed eten, hoge kwaliteit

Wij willen de frituurcultuur goed neerzetten in onze zaak. Dat doe je door lekker eten te maken. Daarbij is de filosofie simpel: hoe beter het product, hoe beter de smaak. We hebben dan ook bewust gekozen om met A-merken samen te werken. Voor onze snacks, frites en drankjes kun je dus kwaliteit verwachten.

Veel klanten kunnen bij ons de saté in het bijzonder waarderen. Probeer ‘m eens over een portie frites. Heel anders, maar écht lekker!

Snelle en gastvrije service

Wij nemen veel ervaring mee. Als klanten bij ons binnenkomen worden ze snel geholpen. Dat vinden wij sinds de start al een relevante pijler.

We vinden het daarnaast belangrijk gastvrijheid te bieden. Met een glimlach ontvangen worden dus. We hebben veel vaste klanten geworven die keer op keer tevreden terugkomen. Prachtig om te zien!